In de media

Robot e Cyborg aiuteranno le persone. E il business?

Deze keer in het Italiaans. Italië is een groot retail land en het marketing blad Markup dat op die sector is gericht heeft mij gevraagd om een visie te geven over de toekomst van robots en cyborgs.

Bekijk de publicatie

De macht van sociale media

Vandaag een uur in de studio geweest samen met Jörgen Raymann om te praten over de macht van sociale media en in het bijzonder die van Facebook. Een bijzonder gesprek waar ook Peter Olsthoorn en Roeland Dietvorst deel aan hebben genomen. Uizending gemist? Geen probleem, zoals altijd hier de herkansing. Klik op de microfoon 🙂

microfoonbnr

luister naar de uitzending

Slimme speakers?

Slimme speakers in huis maken je leven makkelijker, maar ook adverteerders houden deze nieuwe producten nauwlettend in de gaten. Want hoe kunnen zij hun product nog aan de man brengen? Dat vragen we aan Kristian Esser, met zijn bedrijf Mr.Harder houdt hij zich bezig met sociale technologie. Backup is Ben van der Burg van IT-bedrijf Triple.

microfoonbnr

luister naar de uitzending

Technolympics

Radio24 is de BNR van Italië en ook daar onderdeel van de financiële krant Il Sole 24 ore. Enrico Pagliarini is de host van het technologisch programma 2024 en heeft in dit interview gevraagd wat Technolympics allemaal doet. Voor de liefhebbers…in het Italiaans.

radio24

luister naar de uitzending

Facebook Stories

De zoveelste kopieer actie van Facebook maar, waarom? En wat is de achterliggende strategie?
Hier mijn reactie tijdens het programma Spitsuur gepresenteerd door Petra en Thomas.

microfoonbnr

luister naar de uitzending

Een interview over Technolympics

Tijdens Permanent Beta Dag 9 hadden we ineens zendtijd.

Youtube en ontevreden adverteerders

Vloggers vloggen maar wat, om zoveel mogelijk aandacht te krijgen, inderdaad, om geld te verdienen. De adverteerders die zorgen voor die inkomsten klagen over het gebrek aan controle die ze hebben over de plaatsing van hun commercials. Google kan (op dit moment) moeilijk 500 uur film per minuut gaan monitoren. Hoe lossen we dit op? Mijn reactie op BNR.

microfoonbnr

luister naar de uitzending

Snapchat

Frits Huffnagel was nieuwsgierig naar onze mening over Snapchat en het feit dat ze het Facebook aanbod van 3 miljard hebben afgewezen. Dat gebeurde in het programma Zakendoen Met.

microfoonbnr

luister naar de uitzending

10 jaar Facebook

Naar aanleiding van het tien jaar bestaan van Facebook zijn we te gast geweest bij Paul van Liempt in zijn programma op BNR.

microfoonbnr

luister naar de uitzending

Slimmer samenwerken

We hebben een mooi gesprek gehad met Herbert Blankesteijn over hoe bedrijven beter en slimmer kunnen samenwerken. Social media past beter bij nieuwe non lineair denken. Ben je nieuwsgierig geworden na het luisteren van de uitzending? Kijk naar wat onze workshop Google+samenwerken voor jullie bedrijf kan betekenen.

microfoonbnr

luister naar de uitzending

Hyves en nu?

Het was weer een mooie uitzending bij BNR Digitaal. Naar aanleiding van ons artikel op Marketingfacts is er een uitzending geweest waar ze de verschillende gesprekpartners aan tafel hebben gezet. Wij waren uitgenodigd samen met Maarten Naaijkens van Hyves en zelf had Herbert Blankesteijn sidekick Boris Veldhuijzen van Zanten bij zich. Een mooi gezelschap voor een mooi gesprek.

microfoonbnr

luister naar de uitzending

Miss Yellow weer op bezoek bij BNR

Gisteren was Miss Yellow samen met Sander Willems van Heijmans te gast bij BNR. Het fragment kun je via bovenstaande link terugluisteren. We ontvingen veel positieve en enthousiaste reacties naar aanleiding van de uitzending en de presentatie van Sander bij Frismakers. Zou jij voor jouw organisatie ook een Miss Yellow willen hebben? Neem gerust contact met ons op!

microfoonbnr

luister naar de uitzending

De Corporate Travelpad op BNR

Heb je de uitzending bij BNR Digitaal live gemist? Hier heb je de herkansing.

microfoonbnr

luister naar de uitzending

Over Google+

Gisteren was Mr.Harder te gast in de studio van BNR Nieuwsradio om met presentator Herbert Blankesteijn te praten over Google+. Tijdens het programma BNR Digitaal hebben we het gehad over onze eerste indruk van Google+ maar ook over de concurrentiestrijd tussen Facebook en Google die nu officieel begonnen is. We vonden het heel erg leuk om niet alleen via onze blogs mensen te vertellen over onze ontdekkingstocht op Google+ maar dit ook op de landelijke radio te mogen doen.

microfoonbnr

luister naar de uitzending

StoryPorter

Hier kun je luisteren naar wat StoryPorter doet, maar dan wel in het Italiaans. Voor het programma 2024 gepresenteerd door Enrico Pagliarini, vooraanstaande radio journalist gespecialiseerd in online technologie, hebben we verteld wat we voor T-Mobile hier in Nederland hebben gedaan.

radio24

luister naar de uitzending